arsenal-Hjemme Arsenal Ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Den franske internasjonalen sliter Arsenal drakt i Barcelona i fjor med skade og spansk utløp Mundo Deportive hevder at Gunners vil ta Dembele på lån for en sesong og deretter betale 80 millioner kroner neste sommer. Frankrike internasjonalt slått i Barcelona i fjor med skade og spansk utløp Mundo Deportive hevder at Gunners vil ta Dembele på lån for en sesong, og deretter betale £ 80m neste sommer. Dembele er nære venner med Pierre-Emerick Aubameyang etter deres tid på Borussia Dortmund, og paret ble spottet sammen på en fest i England i forrige uke. Yerry Mina lukker inn på en utgang med Everton og Lyon fortsatt i jakten. Mina var på Manchester Uniteds radar, men den avtalen har Arsenal drakt ban nå kollapset, og Jose Mourinho har vendt sin oppmerksomhet andre steder. Men Mina kan fortsatt bli flyttet på med Everton og Lyon som kjemper for sin signatur. Colombia-esset har bare vært i Barcelona siden januar, men kjempet for spilletid. Han imponerte på World Cup skjønt og blir lined up for et trekk denne måneden. United er klar over Arsenal fotballdrakter at Mino Raiola kunne prøve å få Paul Pogba en lønnsvekst med snakk om et trekk til Barcelona, ​​ifølge rapporter. Raiola sies å snakke med La Liga-mesterene om en oppsiktsvekkende bevegelse i sommer.

Arsenal Ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Men ifølge Daily Mail mener United at det kan være et knep Arsenal drakt 2018 for Pogba å få paritet med Alexis Sanchez. Raiola hadde angivelig bedt om lønnsvekst i januar etter at Sanchez hadde signert, og dette kunne være et annet forsøk. Paul Pogba s agent Mino Raiola prøver å forsegle en overføring til Barcelona. United har avvist Barcas første tilbud på rundt £ 45m pluss Yerry Mina og Andre Gomes. Men Raiola er fortsatt i kontakt med La Liga-mesterene og ønsker å få en avtale gjort. Pogba vendte tilbake til United trening på mandag etter å ha hatt en lengre pause siden han spilte VM Arsenal drakt i sommer. Han kunne møte Leicester fredag ​​kveld i Premier League-åpner med mindre Barca kan finne en avtale. Pogbas trekk skulle ikke være ferdig torsdag fordi europeiske klubber fortsatt kan kjøpe til slutten av måneden til tross for vinduet som lukkes i England.

arsenal ny drakt hjemme med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

arsenal nye drakter hjemme, arsenal drakt suffix med navn, billige arsenal drakt hjemme sesong 2018 på nett, arsenal drakt hjemme hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert arsenal drakt!

Arsenal-sjefen Arsene Wenger har utelukket muligheten for å skynde Laurent Koscielny tilbake til søndagens Premier League-åpner mot Liverpool, Auksjonerer bort signert arsenal drakt! og la ham bare ha en trio av unge midtbacks å velge mellom for kampen.
Arsenal har mistet Per Mertesacker og Gabriel Paulista til skader i preseason som førte til noen spekulasjoner om at han kunne bli tvunget til å bringe Koscielny inn i laget, selv om Frankrikes forsvarer arsenal drakt hjemme hvor kan jeg bare kom tilbake til treningen denne uken etter sin pause etter Euro 2018.
Men Wenger sa at hans eneste valg mot Liverpool i Emirates vil være den billige arsenal drakt hjemme sesong 2018 på nett 21 år gamle Calum Chambers 20-årige Rob Holding og den 18 år gamle Krystian Bielik.
Rob Holding kunne gjøre sin Arsenal-debut mot Liverpool etter Championship-nedrykk med Bolton i fjor.
Av de tre er Chambers den eneste med Premier League-opplevelsen, men han var i utgangspunktet Wengers fjerde valg som midtback i fjor. Holding ble hentet inn fra Championship-siden Bolton arsenal nye drakter hjemme Wanderers i sommer, mens Bielik begynte på akademiet i fjor som en holdings midtbanespiller, men har blitt omgjort til en forsvarer.
Wenger har også muligheten til å flytte Nacho Monreal inn i midten og spille Kieran Gibbs på venstre bakside. Men både Holding og Bielik imponerte under preseason og Wenger sa han mener at den nye signeringen fra Bolton er klar for Premier League.