arsenal-Tredje Arsenal Ny drakt tredje med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Manchester United er i forhandlinger for å signere Bayern München forsvarer Jerome Boateng. Bayern München vil starte samtalene på £ 50million, men vil bare selge hvis de finner en erstatning. Boateng, som Arsenal drakt 2018 floppet på VM i Tyskland, er 30 neste måned og vil legge til erfaring til en United-backline som Mourinho mener er for svak. Midtbacken tilbrakte en sesong under Roberto Mancini i Manchester City tidligere i Arsenal drakt ban sin karriere. Manchester United har også bedt om å ta det eller forlate tilbudet på rundt £ 40million for Alderweireld. Det er imidlertid £ 10m kort av Spurs Arsenal drakt 'verdsettelse av Belgias internasjonale, selv om 29-åringen har bare ett år igjen på kontrakten. United vil sannsynligvis få den ene eller den andre - Alderweireld eller Båtliv.

Arsenal Ny drakt tredje med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Everton har inngått en avtale for brasiliansk fremover Bernard, og det forventes annonsert i dag. Bernard, en gratis overføring fra Shakhtar Arsenal fotballdrakter Donetsk, skyldes en medisinsk på Merseyside i morges. Blues har slått Chelsea, Inter Milan og West Ham til å signere den 25 år gamle vingen. Jack Grealish syntes å vinke farvel Arsenal drakt til Aston Villa-fansen i går kveld etter å ha vunnet over Hull. Midtbanespilleren forventes å forsegle sin flytning til Tottenham før torsdagens 17:00-frist - etter en sommer med pågående diskusjoner mellom Villa-sjefer og Spurs-eieren Daniel Levy.

arsenal ny drakt tredje med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

arsenal nye drakter tredje, arsenal drakt suffix med navn, billige arsenal drakt tredje sesong 2018 på nett, arsenal drakt tredje hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert arsenal drakt!

Jeg prøver å hjelpe deg her Arsene. Jeg er redd for den fremtidige tilstanden til din hobbyfrie psyke, hvis du graver i de myke arsenal drakt tredje hvor kan jeg skinnhælene og erklærer at du 'holder deg i to andre år i stedet for spennende scenen igjen etter at vi vinner FA Kopp.
Jeg håper, Arsene, at du setter pris på gravitasjonen for ikke å feire St. Totteringhams dag. Personlig vet jeg ikke om selvtillit min er motstandsdyktig nok til å overleve. Jeg regner med arsenal drakt suffix med navn deg, Arsene, for å redde verden som jeg har kjent det de siste 21 årene.
Og se, jeg forstår din motvilje mot å gi slipp: Tross alt har jeg fortsatt et mustache fra 1980-tallet. Men arsenal nye drakter tredje dette mye stresset kan ikke være godt for det 67-årige fysiske velvære. Allerede det er tatt bassethoundet ditt til å se på nye, knuste og dybdefulle dybder.
Som en av de fremtredende ledere i den moderne tid har du oppnådd retten til å forlate på dine egne betingelser med ditt patrimoniale hode holdt høyt og bading i den varme takknemligheten til alle de troende som tilbad på alteret ditt for Auksjonerer bort signert arsenal drakt! bulk av Arsenal karriere, men er nå klar til å sette sin tro på en ny messias.
Arsene, din glitrende arv krever verken validering eller rettferdiggjørelse. Så hvorfor fortsette å sette deg gjennom den ukentlige bilvask av smerte og indignitet? Og hvorfor sette oss også gjennom det? Emiratene har blitt et så glatt og fraktisk sted som for første gang i 35 år med å delta på Arsenal-spill, nektet jeg billetter fra andre Gooners.