arsenal-mb23 Arsenal Danny Welbeck ny drakt med navn - klubbdrakter sesong 2018
Frankrikes internasjonale, som imponerte på verdensmesterskapet i Russland i sommer, har vært arsenal fotballdrakter knyttet til et trekk til Premier League. Arsenal har blitt kreditert med interesse for 21-åringen, som har slitt med skader i løpet av arsenal drakt ban sin tid i Barcelona. Demebele ble avbildet med noen Arsenal-spillere i forrige uke, noe som førte til at Gunners-fansen hevdet at vingen er på vei til Nord-London. Imidlertid har Maguire støttet United for å lande Barcelona-stjernen denne sommeren for å behage Jose Mourinho og Red Devils fans. Han fortalte Daily Star: De arsenal drakt to Manchester klubber som også vil være interessert i ham.

Danny Welbeck ny drakt med navn - klubbdrakter sesong 2018

Mourinho er veldig ulykkelig når det gjelder arsenal drakt 2018 Uniteds rekruttering så langt. Jeg tror de fleste amerikanske fans så signeringen av Fred som solid, men veldig mye treading vann. United sjef Mourinho er desperat til å fullføre to flere avtaler før torsdagens overføringsfrist. Den spesielle ønsker en ny arsenal drakt midt-halv og en allsidig fremover før sesongens begynnelse. Mourinho kuttet en frustrert figur under Uniteds pre-season tour av Amerika, med portugisene venter på retur av hans VM-stjerner.

Danny Welbeck ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2018

New, 2 kommentarer

Danny Welbeck nye drakter, Danny Welbeck drakt med navn, billige arsenal Danny Welbeck drakter sesong 2018 på nett, arsenal Danny Welbeck drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert arsenal Danny Welbeck drakt!

arsenal Danny Welbeck drakt hvor kan jeg billige arsenal Danny Welbeck drakter sesong 2018 på nett Danny Welbeck drakt med navn Danny Welbeck nye drakter