chelsea-Hjemme Chelsea Ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Det kan ha vært en pre-season-vennlig, men i går kveld produserte El Clasico i Miami fremdeles varene som om det var et konkurransedyktig spill i La Liga. Barcelona løp ut 3-2 vinnere i Florida takket være mål fra Lionel Messi, Ivan Rakitic og Gerard Chelsea drakt Pique, som klarte International Champions Cup i prosessen. Til tross for tapet kan Real ta hjertet av det faktum at poenget kunne ha vært mye mer ensidig, med Barca som stormet inn i en 2-0 Chelsea drakt ban ledelse innen syv minutter. De spanske og europeiske mesterene svarte godt, men tegnet seg selv før intervallet, takket være Mateo Kovacic, og en fantastisk motangrep fra Marco Asensio. Og mens Zinedine Zidane s menn til slutt ville succumbere til en Gerard Pique-vinner, hadde Los Blancos fortsatt Chelsea fotballdrakter mye å applaudere, spesielt Kovacics ferdigheter, som ble gitt en stående ovasjon av Marcelo, midt i kampen.

Chelsea Ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Den kroatiske midtbanespilleren trukket Real tilbake inn i kampen med en fantastisk streik i det 13. minutt, og satte Gerard Pique på rumpa før han gjorde et forsøk forbi Jasper Cillessen fra 20 meter ut. I andre omgang begynte den tidligere Inter Milan-mannen å nyte seg selv og dished ut et bakhjul som hans leder ville ha vært stolt av, forvirrende Chelsea drakt 2018 et par Barca-spillere og tegne en applauslopp fra Marcelo i prosessen. Mateo Kovacic - Beste spiller i første omgang. 1 mål og 1 assistanse. Han våknet faktisk teamet vårt med sitt tempo og energi. Superb. En slik skam Kovacic må kjempe for minutter med de to beste midtbanespillerne i verden. Fortjener å starte uke i uken ute. Topp klasse. Selv Chelsea drakt om den kroatiske innsatsen ikke kunne spore Real på seier, kan han fortsatt ha gjort nok til å imponere Zinedine Zidane til å starte ham med jevne mellomrom neste sesong. Selv med Luka Modric og Toni Kroos for konkurranse, kanskje ikke.

chelsea ny drakt hjemme med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

chelsea nye drakter hjemme, chelsea drakt suffix med navn, billige chelsea drakt hjemme sesong 2018 på nett, chelsea drakt hjemme hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert chelsea drakt!

Sanchez måtte komme inn i karakter som i TV-spotet han donned massevis av proteser for å spille seg som en gammel mann som snakket med barnebarnet om hans ærefulle chelsea nye drakter hjemme dager med Chile-landslaget som inkluderte å vinne Copa America og gå hele veia på dette sommerens Confederations Cup chelsea drakt hjemme hvor kan jeg i Russland.
Til tross for timene som ble sittende i make-up-stolpen, ble 28-åringen, som på onsdag hjalp Chile med å nå finalen i Confederations Cup med en seier over Portugal på straffer, aldri mistet sin sans for humor.
Sanchez likte opplevelsen, trakk ansikter og ler på sine egne feil. Han viste til og med sin ballkompetanse i mellom, gleder alle på settet med noen hold-ups.
Arsenal er fortsatt trygg på å signere Jamie Vardy til tross for Auksjonerer bort signert chelsea drakt! Leicester City som kjemper for å holde England-anfalleren en kilde nær London-klubben har fortalt ESPN FC.
Kilder bekreftet fredag ​​at Arsenal har utløst Vardys utgivelsesklausul ved Leicester, og at 29-åringen skulle ha medisinsk på søndag.
En kilde har fortalt ESPN FC at Vardy nå billige chelsea drakt hjemme sesong 2018 på nett har gjennomgått den første fasen av hans medisinske, men Leicester er motvillig til å miste ham og har gjort et mottilbud for å overbevise ham om å bli.
Vardy vurderte alternativene hans på mandag da han forberedte seg til å fly ut til Frankrike med sine engelske lagkamerater før Euro 2018, men en kilde nær Arsenal uttrykte tillit til at han vil forplikte seg til overføringen.