liverpool-kortermet Liverpool Ny drakt kortermet med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Etter 10 fixturer i La Liga sesongen, har Real Madrid 20 poeng, er på 3. plass, og er fire poeng bak andreplass Valencia og Liverpool drakt åtte bak FC Barcelona i første. Det virker ikke så ille før du skjønner at nesten hvert spill har vært litt av en kamp for Los Blancos. Også, når du husker det faktum at Barca ga dem en sjanse til å komme tilbake i tittelløpet før de spilte hverandre da de falt poeng til Atleti, ville Real miste dem tilbake etter å ha mistet Girona. Vil du Liverpool drakt 2018 høre stemmen din? Bli med i Real Champs-teamet! Real Madrid har bare vunnet med mer enn to mål denne sesongen en gang, og hvert spill i tillegg til tre har vært et mål eller færre saker i begge retninger. Det er dårlig, spesielt når RM sliter med å slå noen virkelig, virkelig dårlige lag, og miste til et lag som Girona. Champions League ser bra Liverpool drakt ut ved første øyekast, men det er egentlig ikke. Real er bundet på poeng og i målforskjell med Spurs. De så også veldig rystet ut i møtet med Tottenham, og spilte til en 1-1 draw hjemme.

Liverpool Ny drakt kortermet med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Så nå, Los Blancos må slå Spurs i London hvis de vil ha topp H Det er ikke bare resultatene. Real Madrid har sett dårlig ut, både i seier og i trekker. De liker bare discombobulated. Cristiano Ronaldo har vært veldig dårlig så langt, forsvaret har vært en grusomhet, Keylor Navas og Kiko Casilla har etterlatt seg mye plass til forbedring, og benken har hatt liten innflytelse sent i tette kamper. Det Liverpool drakt ban ser ut til at Isco har vært den eneste sanne standout denne sesongen. Alle andre har vært meh. Real Madrid burde få Gareth Bale tilbake snart, men hvem vet hva som gjør hvis ingen er ferdig med sjansene han skaper. Real Madrid mangler en virkelig sterk scorer akkurat nå, noe som gjør avreise til Alvaro Morata så mye mer smertefullt. Ting er virkelig, veldig stygg i Madrid akkurat nå. De trenger å få inn 3-4 virkelig gode spillere i januar og sannsynligvis må vinne hvert spill Liverpool fotballdrakter for resten av sesongen for å beholde ligatitel. Så langt som koppene går, vil bare mer tid fortelle.

liverpool ny drakt kortermet med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

liverpool nye drakter kortermet, liverpool drakt suffix med navn, billige liverpool drakt kortermet sesong 2018 på nett, liverpool drakt kortermet hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert liverpool drakt!

Frankrikes internasjonale har vært sidelined med samme skade i det siste, og Wenger sa at det flared opp igjen liverpool nye drakter kortermet i den internasjonale pause.
Arsene Wenger børslet for at Arsenal skal ta inn en veteransenterback ved å rose forsvarerne Rob Holding og Laurent Koscielny i en 'stor defensiv forestilling' i lørdagens 0-0-trening på Leicester City.
Wenger besluttet å starte Holding over Calum Chambers, selv om nybegyneren fra Bolton - som koster bare Auksjonerer bort signert liverpool drakt! £ 2 millioner - bare gjorde sin Premier League i helgen da Gunners innvilget fire mål i billige liverpool drakt kortermet sesong 2018 på nett et 4-3 tap til Liverpool.
Og mens Arsenal fortsatt ser etter en erfaren forsvarer i overføringsmarkedet, og har vært i forhandlinger med Valencia over Shkodran Mustafi, sa Wenger at Holdings resultater viste at sprutekvoter ikke alltid er svaret.
Angry Arsenal-fans som reiste til King Powe Stadium, ringte til Wenger om å gjøre seg, men Wenger, klart irritert av overføringsprat, forsvarte igjen liverpool drakt kortermet hvor kan jeg sin politikk.
Spurt om han er motvillig til å bruke penger, svarte lederen: 'Hvorfor sier du at jeg er motvillig? Hvis jeg kjøper deg i morgen for £ 45m, har jeg brukt £ 45m, og jeg ville ha gjort det bra fordi jeg vil ha lyttet til deg, men å bruke pengene i seg selv er ikke en kvalitet.
Rob Holding og Arsenal-forsvaret forhindret Leicester City i å score på lørdag.