manchester-united-Kortermet Manchester United ny drakt kortermet med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Jose Mourinho anklaget sin Manchester United-side for å ta foten av gassen og ignorere Manchester United drakt fotballens grunnlov etter at de ble holdt 1-1 på Old Trafford av en hardfylt Wolves. Å ha kastet sammen vinner over Burnley, Watford og Young Boys, United syntes å være å finne et spor, men ble brakt tilbake til jorden med en svak skjerm foran den tilbake Sir Alex Ferguson. De var komfortabelt nest beste i åpningsutvekslingene, men tok ledelsen etter 18 Manchester United drakt ban minutter da et stilig, instinktivt pass fra Paul Pogba, satte opp Fred for sitt første mål i engelsk fotball. Den brasilianske slypefinen løftet United, men ikke tilstrekkelig for å gjøre spillet trygt, og Wolves grep et fortjent poeng i andre omgang da Portugal midtbanespiller Joao Moutinho krøllet en fin mål forbi David De Gea. Ettermiddagen startet med en hjertefyllt ovasjon for Ferguson, tilbake i regissørene, boksen for første gang siden gjennomgått hjernekirurgi i mai, men det var Manchester United fotballdrakter reisestøtten som feiret ved den endelige fløyten.

Manchester United ny drakt kortermet med navn - klubbdrakter sesong 2018!

En frustrert Mourinho sa: Ikke en god ytelse, ikke et godt resultat. Men et rettferdig resultat. De (Wolves) Manchester United drakt spiller som jeg liker å spille som er som VM-finalen. Det er den holdningen jeg liker med mitt lag å ha hver kamp. Vi gjorde det ikke, de gjorde det. De spiller hver eneste ball med hvert sekund med maksimal intensitet og lyst, og det gjorde vi ikke. Mourinho bristled på et forslag om at senior spillere hadde slått ham ned, lykkelig spredt skylden langt og bredt. Bare hans redoubtable målvakt De Gea, uten hvilken United sikkert ville ha stirret på Manchester United drakt 2018 et første nederlag i fixturen siden 1980, vil føle seg i stand til å stige helt over kritikken.

manchester united ny drakt kortermet med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

manchester united nye drakter kortermet, manchester united drakt suffix med navn, billige manchester united drakt kortermet sesong 2018 på nett, manchester united drakt kortermet hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert manchester united drakt!

billige manchester united drakt kortermet sesong 2018 på nett Auksjonerer bort signert manchester united drakt! manchester united drakt kortermet hvor kan jeg manchester united nye drakter kortermet