real-madrid-Tredje Real Madrid ny drakt tredje med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Real Betis har kjøpt sin syvende signering av sommeren og deres tredje keeper. Den nye mannen i klubben kommer fra Real Madrid drakt ban Atletico Madrid, Carlos Marin. For å overholde UEFA-regelverket, trengte Real Betis å etablere hvem som skulle være deres tredje valgmaker for sesongen fremover. Det ble diskutert at å få gjennom Real Madrid drakt et av ungdomsutsikterne i klubben ville være et alternativ. I stedet har klubben besluttet å dyppe inn i overføringsmarkedet igjen. Ifølge Diario de Sevilla vil 21-åringen bli med Real Betis i utgangspunktet på et ettårig låneavtale, som har muligheten til å sikre en permanent overføring. Carlos Marin antas å ha to år igjen på sin nåværende avtale med Atletico Madrid, men har tydeligvis blitt plukket ut av Serra Ferrer og Quique Setia som har de riktige egenskapene for Real Madrid drakt 2018 å oppfylle denne rollen i den lange sesongen fremover.

Real Madrid ny drakt tredje med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Den største bekymringen for Real Betis i å bringe den 21 år gamle til Sevilla er at han har en oversikt over lidelse i skulderskader. Real Madrid fotballdrakter Faktisk har Marin vært ute av drift de siste 11 månedene etter å ha liddet sin andre skulderskade i tre år. I alle fall forventes Almeria-innfødte å ankomme i Sevilla på mandag for å inngå en avtale med Real Betis. Etter Real Madrid drakt å ha kommet gjennom systemet på Atletico Madrid, kan Marin likevel ende opp med Los Rojiblancos ettersom de har mulighet til å kjøpe tilbake, hvis Real Betis gjør flytten permanent.

real madrid ny drakt tredje med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

real madrid nye drakter tredje, real madrid drakt suffix med navn, billige real madrid drakt tredje sesong 2018 på nett, real madrid drakt tredje hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid drakt!

Den tidligere Blackburn-senter-backen har avtalt en ettårig avtale og billige real madrid drakt tredje sesong 2018 på nett vil knytte sammen med den 36 år gamle John Terry i villaens forsvar neste sesong.
Joe Cole sa at han vil spille i en sentral posisjon for Villa.
Aston Villa har fullført signeringen av tidligere engelske internasjonale Joe Cole på en gratis overføring.
West Ham United kunngjorde i fjor at Cole, 32, ville bli utgitt i slutten av kontrakten, og villa sjef Paul real madrid nye drakter tredje Lambert flyttet raskt for å signere midtbanespilleren på en to-årig avtale.
Cole gjorde bare seks Premier League-starter for West Ham real madrid drakt suffix med navn i fjor, da skader og en dypp i form påvirket hans fremgang, men han er håpfull at han kan gjenopplive sin karriere på Villa Park.
Villa, som allerede hadde annonsert signeringen av Sveits forsvarer Philippe Senderos, har også tillatt Jordan Bowery å bli med Rotherham.
Championship-siden betalte en rekordavgift for Auksjonerer bort signert real madrid drakt! 22-åringen som har signert en toårig kontrakt.
Glenn Whelan tilbrakte ni år på bøkene med Stoke City.
Aston Villa har signert Stoke midtbanespiller Glenn Whelan i en avtale som kan stige til 2 millioner kroner.
Whelan, 33, har satt penn til papir på en to-årig kontrakt på Villa Park, og avsluttet hans niårige tilknytning til Premier League-siden.
Villa har betalt Stoke en første £ 1,25m, men avgiften kan stige til £ 2m med visse tillegg og klausuler.