tottenham-hotspurs-Hjemme Tottenham Hotspurs ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Sergi Roberto har skrevet en ny avtale i Barcelona, ​​som inkluderer en lb350m utgivelsesklausul. Kontrakten inneholder Tottenham Hotspurs drakt en buyout-klausul på 500 millioner euro. Roberto blir den andre spilleren til å signere en ny avtale de siste dagene etter Gerard Pique, som også signerte til 2022, og da vi rapporterte det til deg, kom vi her på La Liga News UK også deg Tottenham Hotspurs drakt 2018 med nyheter om Roberto, s nye avtale, før det skjedde.

Tottenham Hotspurs ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Sergi Roberto er en lokal gutt som har vokst opp i nabo Reus, og han spilte først for Gimnastic Tarragona, som ble med i Barcelona, ​​den berømte La Masia-akademia i en alder av 14 år. Hans første kamp for Tottenham Hotspurs drakt klubben kom i en Copa del Rey-seier over Ceuta i 2018, og i 2018 hadde han fullført seg til første lag, noe som gjorde flere og flere fremtoninger frem til nå. Han er veldig mye en del av Ernesto Valverdes sjef som spiller flere kamper Tottenham Hotspurs drakt ban på tvers av forskjellige stillinger, inkludert høyre og midtbane. Men han er mest kjent for de som ikke er vanlige seere på La Liga som den mannen som scoret det vinnende målet i Tottenham Hotspurs fotballdrakter Barcelona, ​​den fantastiske 6-1-seieren over PSG i forrige sesong, s Champions League da Barca vendte om et 4-0-underskudd fra første etappe. Nedenfor er opptak av det målet.

tottenham hotspurs ny drakt hjemme med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

tottenham hotspurs nye drakter hjemme, tottenham hotspurs drakt suffix med navn, billige tottenham hotspurs drakt hjemme sesong 2018 på nett, tottenham hotspurs drakt hjemme hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert tottenham hotspurs drakt!

Atletico hadde imidlertid ledet jakten i flere måneder, og en klubberklæring tottenham hotspurs drakt suffix med navn utgitt tirsdag sa avtalen ble gjort i avventning av ferdigstillelse av en medisinsk.
Correa vil bli lov til å forbli på San Lorenzo for resten av deres Copa Libertadores-kampanje, sier AS, som satte avgiften på fem millioner euro. Den Buenos Aires side Auksjonerer bort signert tottenham hotspurs drakt! vender Bolivian klubben Bolivar over to semifinale spill i slutten av juli, med to-legged final blir spilt tidlig i august.
Mundo Deportivo hevder at Atletico betaler sju millioner euro - som bare får dem til 60 prosent av spillernes rettigheter som San Lorenzo har. 'Tredjeparts investorer som eier' de resterende 40 prosent vil beholde denne innsatsen.
Atletico 's naboer i den spanske tottenham hotspurs nye drakter hjemme hovedstaden Rayo Vallecano er tilsynelatende interessert i å ta ungdommen på lån neste sesong for å la ham få erfaring i La Liga.
Angel Correa har også vært knyttet til Arsenal og Barcelona.
Atletico Madrid er nær å forsegle en avtale for den argentinske stjernesengeren Angel Correa, ifølge direktører i spillerens tottenham hotspurs drakt hjemme hvor kan jeg nåværende klubb San Lorenzo.
Correa, 19, har scoret 12 mål i 61 kamper for San Lorenzo, og har blitt liknet med tidligere Atletico og nåværende Manchester City-stjerne Sergio Aguero.
Colchoneros sjef Diego Simeone har sporet ungen fremover i flere måneder, og håper å komme i forkant av andre rikere klubber som kan være interessert i å ta en spiller som er koblet nylig med Barcelona, ​​Manchester City og Arsenal.