tyskland-Hjemme Tyskland Ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Cristiano Ronaldo annonserte at han ville forlate Real Madrid for å bli med Juventus tirsdag ettermiddag etter ni trofébelastede sesonger på de europeiske mesterene. Den portugisiske superstjernen, som kom til Bernabé for en verdensrekordavgift i 2009, flyttet til de italienske mesterne for et rapportert gebyr på 105 millioner euro etter å ha brutt Real Madrid s scoringsrekord og landet fire Ballons Tyskland fotballdrakter d og Or Champions Liga titler under hans Bernabé karriere. Disse årene i Real Madrid, og i Madrid, har sikkert vært den lykkeligste av livet mitt. Jeg har bare følelser av enorm takknemlighet for denne klubben, for disse fansen og for denne byen. Jeg kan bare takke dem alle for kjærligheten og kjærligheten de har gitt meg. Imidlertid tror jeg at tiden er kommet for å komme på en ny scene i mitt liv, og derfor har jeg bedt klokken om å la meg gå. Jeg beklager dette, og spør alle, og spesielt klubbens fans, for å forstå meg.

Tyskland Ny drakt hjemme med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Disse har vært ni Tyskland drakt fantastiske år, ni unike år. Det har vært en spennende tid for meg, selv om det også har vært vanskelig på grunn av de store kravene fra Real Tyskland drakt Madrid, men jeg er fullt klar over at jeg aldri vil glemme at jeg har hatt glede av å spille fotball her på en helt unik måte. Jeg har hatt fantastiske lagkamerater i omkledningsrommet og på banen, jeg har følt lidenskapen til et utrolig sett med fans, og sammen har vi vunnet tre påfølgende Champions League og fire på fem år. Og så vel som at jeg på individnivå har tilfredsstillelse med å ha vunnet fire ballonger d, eller Tyskland drakt ban og tre gylne støvler. Alt dette har blitt oppnådd i løpet av min karriere på denne store og ekstraordinære klubben. Real Madrid har vunnet et sted i mitt hjerte og i hjerter til familia min, og for det vil jeg mer enn noensinne si takk: Takk til klubben, til presidenten, til styret, til mine lagkamerater, til alle trenerne, physios og fantastiske ansatte som gjør alt til å fungere og som er utrettelig oppmerksomme på hver eneste detalj. Min uendelige takk Tyskland drakt 2018 igjen til våre fans og også til spansk fotball. I løpet av disse ni årene har jeg spilt mot noen av de største aktørene i verden. Jeg sender også min respekt og anerkjennelse til dem. Jeg har brukt lenge på å reflektere, og jeg har bestemt at tiden er kommet for en ny scene i mitt liv. Jeg drar, men denne skjorten, denne hæren og Santiago Bernabé vil fortsette å føle meg en del av meg, uansett hvor jeg er.

tyskland ny drakt hjemme med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

tyskland nye drakter hjemme, tyskland drakt suffix med navn, billige tyskland drakt hjemme sesong 2018 på nett, tyskland drakt hjemme hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert tyskland drakt!

Mens Los Rojiblancos ikke har startet denne kampanjen som de gjorde sist, er det mange tyskland drakt hjemme hvor kan jeg positive tegn. Den uavgjorte tegningen mot Rayo Vallecano ble noe redusert av det faktum at Simeone samler en ny fremoverlinje; I alle fall betyr Real Madrid tap for Real Sociedad, om enn i dette tidlige stadiet at Atletico har en så liten fordel. Mens et uavgjort hos Bernabeu vil gjøre for de fortsatt utviklende regjerende mesterne, ville det være potensielt veldig skade til Real tyskland drakt suffix med navn Madrid gitt at Barcelona kunne åpne en fem-punkts gapet på toppen hvis de slo Athletic Club. Selv i dette tidlige stadiet er jakten aldri den beste ideen.
Atletis hardkrevne seier over Eibar siste gang var akkurat det legen bestilte for Simeone. Siden må huske hvordan de klarte å eke ut slanke billige tyskland drakt hjemme sesong 2018 på nett seire på vei til herlighet i fjor, og dette var en god start. mål fra settstykker skulle ha vært en advarsel til Ancelotti, som opplevde at hans side brøt seg når han ble bombet med kryss på Anoeta. Det kan være liten tvil om at Simeone vil bestille en lignende spillestil, spesielt som Reals førstevalg høyreback Dani Carvajal er tyskland nye drakter hjemme sannsynligvis skadet.
Sommersigneringen Griezmann vil teste Real på flankene der de er 'uten tvil mest sårbare'.
Det er helt klart at det nye utseendet angriper Costa s målmatchende dyktighet, men Mario Mandzukic - som allerede har notert sitt første mål mot fienden - gir Atletico en konsekvent trussel for forsvarerne. Hans duell med Sergio Ramos truet med å koke over i Supercup, og det vil være spennende å se hvordan det utvikler seg, kommer lørdag. Se på dette rommet ...