west-ham-united-Tredje West Ham united ny drakt tredje med navn - klubbdrakter sesong 2018!
Etter å ha fullført signeringen West Ham united drakt ban av Cristiano Ronaldo fra Real Madrid, har Juventus nå vendt sin oppmerksomhet mot sine bakre fire og ser på et par større signeringer da de forbereder seg til en Champions League-titeltelling i 2018-19. Ankomsten av Ronaldo er et stort skritt mot å sitte på toppen av den europeiske tronen igjen for første gang siden 1996 etter skuffelsen av å miste i finalen i 2015 West Ham united fotballdrakter og 2018, men Juve krever også litt gjenoppbygging i forsvaret. Daniele Rugani er ventet å bli med Chelsea, Medhi Benatia står på en ny kontrakt, Alex Sandro er gjenstand for interesse fra PSG og Premier League, Stephan Lichtsteiner har signert for Arsenal, Kwadwo Asamoah har avgått Inter og Benedikt Howedes er kommet tilbake til Schalke etter lånet hans.

West Ham united ny drakt tredje med navn - klubbdrakter sesong 2018!

Juve har gjenopprettet Mattia Caldara fra Atalanta og har signert Giangiacomo Magnani fra Peruggia, men Serie A-mesterene sies å plotte trekk for to West Ham united drakt større navn for å styrke: Diego GodÃn og Juan Bernat. Atlético Madrid og Bayern München-forsvarerne er en og to på Massimiliano Allegris handleliste, ifølge Tuttosport. Juve har sporet Stefan Savic siden 2018, og han er fortsatt et West Ham united drakt 2018 alternativ, men hans lagkamerat GodÃn er sett på som et mer solid alternativ. Uruguay-forsvareren regnes som en av de beste i verden i sin posisjon og har vært bra på verdensmesterskapet. Han er også ute av kontrakt på Metropolitano neste sommer og på 32 år Juve er sikker på at de kan knipe ham opp for en rimelig avgift. Venstreback er et mer problematisk område for den italienske klubben etter Asamoahs avgang, og Sandro er den eneste seniorspilleren i den posisjonen. Skulle han bestemme seg for å forlate, er det nødvendig med en ferdig erstatning, West Ham united drakt og Bernat, som har slitt seg for å gjøre stillingen sin egen i Bayern München, er det primære målet.

west ham united ny drakt tredje med navn - Klubbdrakter sesong 2018!

New, 2 kommentarer

west ham united nye drakter tredje, west ham united drakt suffix med navn, billige west ham united drakt tredje sesong 2018 på nett, west ham united drakt tredje hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert west ham united drakt!

Auksjonerer bort signert west ham united drakt! west ham united drakt tredje hvor kan jeg west ham united nye drakter tredje billige west ham united drakt tredje sesong 2018 på nett